Γίνετε μέλη του ΝΟUS.

 Όλα τα μέλη του ΝΟUS έχουν δωρεάν πρόσβαση στο sunnysoftware.net

  • σε όλα τα εκπαιδευτικά λογισμικά του ΝΟUS
  • εάν πρόκειται για δασκάλους πρόσβαση σε όλα τα λογισμικά μας για σχολεία + εργαστήρια για ΤΠΕ στην εκπαίδευση (δείτε εδώ)

Ο ΝΟUS είναι μη κυβερνητικός οργανισμός με σκοπό την προαγωγή της ηλεκτρονικής μάθησης, την έρευνα στον τομέα της εκπαιδευτικής τεχνολογίας, την ασφαλή και δημιουργική πλοήγηση των μαθητών στο διαδίκτυο και τη στήριξη μαθητών με δυσκολίες στη μάθηση.

Υποστηρίξτε το έργο του ΝΟUS.

Ο ΝΟUS υλοποιεί προγράμματα ψηφιακής μάθησης για σχολεία, εργαστήρια προγραμματισμού για μαθητές, εργαστήρια ΤΠΕ για δασκάλους και προσφέρει δωρεάν εκπαιδευτικά λογισμικά σε σχολεία και μαθητές. Ο ΝOUS υλοποιεί το καλοκαιρινό σχολείο τεχνολογίας για μαθητές δημοτικού.

Το ινστιτούτο είναι Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, χρηματοδοτείται από ιδίους πόρους και τις συνδρομές των μελών του και  δε λαμβάνει καμία απολύτως κρατική ή ευρωπαϊκή επιχορήγηση.

Η ετήσια συνδρομή κοστίζει 40 ευρώ.

Μπορείτε να προβείτε στην πληρωμή της συνδρομής σας με τους παρακάτω τρόπους:

  • Στο Ινστιτούτο, Φιλικής εταιρείας 7 απέναντι από τον Λευκό Πύργο, στη Θεσσαλονίκη.

  • Οn line μέσω pay pal / πιστωτικής κάρτας.

  • Καταθέτοντας τα χρήματα στον τραπεζικό μας λογαριασμό .
Όταν πρόκειται για μαθητές δημοτικού δίδεται δωρεάν πρόσβαση και στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΝΟUS Νουσα.

O κάθε μαθητής (ιδιώτης) εντάσσεται στην πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης του ΝΟUS για ιδιώτες που είναι σχεδιασμένη για παιδιά ηλικίας 6 – 12 ετών. Είναι σχεδιασμένη από παιδαγωγούς με στόχο να δημιουργηθεί ένας χαρούμενος, πολύχρωμος, ασφαλής και δημιουργικός ηλεκτρονικός χώρος μάθησης για τα παιδιά. Υπάρχουν δραστηριότητες για παιδιά και εκπαιδευτικό λογισμικό, κατηγοριοποιημένες έτσι ώστε να είναι εύκολη η πρόσβαση στο κατάλληλο εκπαιδευτικό υλικό. Υπάρχουν παιδικά βιβλία με αφήγηση, πηγές εικόνων, εκπαιδευτικά παιχνίδια και εκπαιδευτικό υλικό. Εμπεριέχεται το λογισμικό του ΝΟUS.

Μόλις λάβουμε την συνδρομή σας θα σας αποστείλουμε τον κωδικό πρόσβασης σας (ώρες λειτουργίας του ινστιτούτου Δευ-Παρ 10.00- 19.00).

Οι εκπαιδευτικοί που είναι μέλη μας συμμετέχουν ελεύθερα στα σεμινάρια εκπαιδευτικής τεχνολογίας που διοργανώνει ο ΝΟUS.


Αν θέλετε να γίνετε μέλος μας παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα μέλους
εδώ.

Αφού συμπληρώσετε την φόρμα, θα εμφανιστούν τα στοιχεία πληρωμής.

Εάν επιλέξετε να πληρώσετε την συνδρομή σας μέσω pay pal/πιστωτικής κάρτας ο κωδικός πρόσβασης θα σας σταλεί το αργότερο σε μια ώρα μέσω email.

Εάν επιλέξετε να πληρώσετε την συνδρομή σας μέσω τραπέζης θα σας στείλουμε τον κωδικό σας με email μόλις λάβουμε την απόδειξη κατάθεσης.

Οι κωδικοί στέλνονται τις ώρες λειτουργίας του Ινστιτούτου 10.00 - 19.00 Δευτ. - Παρ.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας.

έρευνα & εφαρμογή εκπαιδευτικής τεχνολογίας